محل تبلیغات شما

جلسه تشریح و تبیین آیین نامه اصلاحی نظام صنفی کشاورزی باحضور مدیرکل و رئیس گروه تدوین مقررات و استانداردسازی مشاغل کشاورزی دفتر ساماندهیصنوف و تشکل های مردم نهاد ، مجموعه شورای کشاورزی استان یزد مرکب از مدیران جهاد کشاورزیو تعاون روستایی استان به همراه دبیران اجرایی و روسای هیات مدیره نظام صنفی های کشاورزیاستان یزد در محل سالن جلسات سازمان جهاد کشاورزی استان برگزار شد.

مدیر سازمان تعاون روستایی استان یزد ضمن خوش آمد به حاضرین جلسه اعلام کرد:تا پایان آبان ماه سال 1398 بالغ بر 16 هزار و 500 نفر از بهره برداران بخشكشاورزی استان یزد به عضویت نظام صنفی كارهای كشاورزی در آمدند و پروانه فعالیتدریافت کرده اند كه این تعداد عضو نسبت به مدت مشابه در سال گذشته درصد افزایشداشته است. جوادپور اظهار امیدواری کرد با استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی بسترهای لازم برای عضویت حداکثریکشاورزان و بهره برداران بخش کشاورزی و منابع طبیعی کشور در نظام صنفی کشاورزیفراهم آید.

سپس مدیرکل دفتر ساماندهی صنوف و تشکل های مردم نهادسازمان مرکزی تعاون روستایی ایران با ارائه توضیحاتی در خصوص اام قانونی استقرارنظام صنفی کشاورزی، شکل گیری نظام صنفی در بخش کشاورزی، ساختار موجود نظام صنفیکشاورزی و دستاوردهای این ساختار صنفی در دهه نخست فعالیت آن در حوزه های شغلی،اقتصادی و اجتماعی اظهار داشت: خوشبختانه نظام صنفیکارهای کشاورزی روند رو به رشدی دارد و همگام با تحولات روز تلاش دارد تأثیر وکارکرد خود را در بخش کشاورزی کشور ایفا نماید. عدل طلب در ادامه اذعان نمود:تصویب و ابلاغ آیین نامه اصلاحی نظام صنفی کشاورزی رویدادی مهمی برای بخش کشاورزی می باشد و اجرای آن جامعه کشاورزی را باساختارهای نهادی جدیدی روبرو می سازد. بر اساس این اصلاحیه، نظام صنفی کشاورزی میبایست تغییرات و تحولات ساختاری قابل توجهی را در خود بوجود بیاورد، تغییراتی کهاجرای آن در سطح کشور نیاز به مدیریتی قوی و آگاه، مشارکت و همکاری مجموعه نظامصنفی کشاورزی و دستگاه های دولتی و غیردولتی مرتبط با آن دارد.

شایان ذکر است نظام صنفی کشاورزی در ساختارجدید، شامل اتحادیه صنفی کشاورزی، اتاق اصناف کشاورزی، کمیسیون و هیات عالی نظارتبر اصناف کشاورزی در 3 سطح شهرستان، استان و کشور می باشد و مطابق با اصلاحیه آییننامه اجرایی نظام صنفی کشاورزی مصوب اواخر پاییز سال گذشته در هر شهرستان افراد وواحدهای صنفی کشاورزی نسبت به تشکیل اتحادیه های صنفی کشاورزی در رشته های هفتگانه(زراعت،باغداری،دامپروری،آبزی پروری،جنگل، خدمات و صنایع تبدیلی) به شرط داشتن حد نصابلازم اعضا آن اتحادیه تخصصی، برای انجام وظایف و مسئولیت های مقرر در آیین نامهاقدام می کنند. در هر شهرستان نیز یک اتاق اصناف کشاورزی شهرستان مرکب از هیئتمدیره اتحادیه های صنفی کشاورزی آن شهرستان تشکیل می شود. اعضای هیأت عالی نظارت بر اصنافکشاورزی ایران به استناد مقررات مربوطه، شامل وزرای کشاورزی، کشور، صنعت، معدن وتجارت، نیرو، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، دادگستری، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی،اتاق اصناف ایران، اتاق بازرگانی و هیأت رئیسه اتاق کشاورزی ایران می باشد، در سطحشهرستانها نیز کمیسیون نظارت بر اصناف کشاورزی متشکل از اعضای متناظر هیأت عالینظارت خواهد بود که بر فرآیند و عملکرد اتحادیه های صنفی و اتاق اصناف نظارت لازمرا خواهند داشت.

با تشکر از خانم اسدی / روابط عمومی تعاون روستایی یزد و خانم مستشفی/کارشناس مسئول امور تشکلها استان یزد

واگذاری امورات خدمات بخش دولتی در بخش کشاورزی به نظام صنفی کشاورزی استان اصفهان

کتاب قانون نظام صنفی کشور با آخرین اصلاحات مصوب 12/6/ 1392

نشست مشترک سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران با انجمن تخصصی توزیع کنندگان نهاده ها

کشاورزی ,صنفی ,نظام ,های ,استان ,اصناف ,نظام صنفی ,صنفی کشاورزی ,استان یزد ,تعاون روستایی ,کشاورزی و ,تعاون روستایی استان

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Jose's collection آقای با کلاس tumantama مهردادایکسچنج roytilesi فروشگاه قطعات بدنه خودرو وسپرهای رنگی برقکار،شهریار،شهرک اندیشه،فردیس، 09387237829 Ronnie's blog topscaperre باشگاه پهلوان تکاب